|
birol_kisir
|
 |
« Yanıtla #30 : Nisan 29, 2009, 12:03:09 ÖS » |
|
cok guzel bir calışma olur guncellenmış olarak ınsanlar doğdukları toprakları,yaşanmış gecmışlerını,kendı yaşadıklarını,cocuklarının,yaşadığı yerlerı,yada gıdemeyıpde merak edenler ıcın harıka bır çalışma olur..koylerımızı tanıtırken her koyu ayrı ayrı mı tanıtılacak yoksa genel olarak mı
|
|
|
|
|
|
AŞİKLAR Derneği Yönetim Kurulu Üyesi,,memleket sevdalısı
|
|
|
|
ilkerGirit
|
 |
« Yanıtla #31 : Nisan 29, 2009, 12:12:10 ÖS » |
|
Ben dün gece güncel bilgiler toplamaya başlamıştım ki internet bağlantısı kopmuştu. Bu sabah devam ediyorum. Festivaller, Köy-Mahalle Web siteleri, yarışmalar vb. Çayeli'yi kapsayan bulabildiğim yazıları bir yerde topluyorum. Dün bu forumdaki duyurulardan başlamıştım şimdi onlara devam ediyorum, eğer şimdiye kadar bunun gibi tanıtım araçlarını araştıran varsa onları bilelim tekrar aynı konuları araştırmayalım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ilknurcolak
|
 |
« Yanıtla #32 : Nisan 29, 2009, 12:21:04 ÖS » |
|
Çayeli'nin genel tanıtımı ve mahalle, köylerimizin ayrı ayrı tanıtımını yapabilirsek herkes kendinden birşeyler bulacaktır...
İlker iyi düşünmüşsün, bu konuda bir çalışma yapılmamıştı. Teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
İnsanlığa faydası olan her işte gönüllü
|
|
|
|
ilkerGirit
|
 |
« Yanıtla #33 : Nisan 29, 2009, 11:56:59 ÖS » |
|
Herkesin kendi köyünün bilgilerini toplaması daha kolay olur tabi. Her köyden bir kişi bu çalışmayı yapsa, arkadaşlarına, akrabalarına "bizim köyün tanıtımı yapılıyor sizde fotoğraflar var mı yada çeşitli fikirler?" diye sorsa başarıya ulaşılır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
birol_kisir
|
 |
« Yanıtla #34 : Haziran 15, 2009, 03:10:54 ÖS » |
|
ORDA BİR KOY VAR UZAKDA ÇAY ZAMANI NUFUSU ARTAN BAYRAMLARDA DOLAN YAYLA ZAMANI NEŞEYLI KALABALIKLAR ORDA BİR KOY VAR UZAKDA YAZ GELINCE GULEN, NEŞELENEN INSANLARI BAĞRINA BASAN ORDA BIR KOY UZAKDA YAZ BITINCE GARIP KALAN KIŞ GELINCE KIMSESISIZ INSANA HASRET, SEVGIYE HASRET
ORADA YAŞAYAN HERKESE SELAMLAR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
birol_kisir
|
 |
« Yanıtla #35 : Temmuz 01, 2009, 01:06:31 ÖS » |
|
ORDA BİR KOY VAR ŞU ARALAR BACASI DUMAN TUTAN KAPISINDA ÇOCUK SESLERI OLAN DERELERINDE YUZEN INSANLAR ,KOMŞULUK ALIŞ VERIŞLERI OLAN,YOLLARINDA TOP OYNAYAN,BAHCESINDE ÇALIŞAN ORDA BİR KOY ,ORDA GUZEL INSANLAR VAR DOSTLUK VAR YARDIMLAŞMA VAR TEMIZ HAVA VAR ORDA BİR KOY VAR VE BEN O KOYU OZLEDIM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
birol_kisir
|
 |
« Yanıtla #36 : Temmuz 29, 2009, 09:55:33 ÖÖ » |
|
ben koyume gıdıyorum 7.8.9.10 .ağustosda .orda bir koy var o koy benım işte bekle benı gelıyorum,benim ıcın artık okadarda uzak olmayacak en azından bırkacgun boyunca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emel sandıkçı
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #37 : Eylül 14, 2009, 11:02:26 ÖS » |
|
Birsen Hanım biz gittik.Bir tarafımız denize diğer tarafımız yeşile bakıyor.Balkonda hep yeşile dönük oturdum.Çok dinlendirici.İnşallah seneye devam edersiniz.Sevgiler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
birsen yıldız nalcı
|
 |
« Yanıtla #38 : Eylül 16, 2009, 04:24:37 ÖS » |
|
Emel hanım teşekkürler.. Sanırım siz Limanköy taraflarındasınız ..Ülkemizde deniz ve yeşiln böylesine iç içe olduğu bir bölgede doğmuş ve yaşamış olduguğumuz için çok şanslıyız..ÜLKEMİZİN HER YANI BİR BAŞKA GÜZEL..Deniz yeşilin binbir tonu..yaşamak lazım... Dünyanın her yanından milyonlarca türist ülkemize geliyor..Akdeniz bölgesi ..kum güneş deniz .. derken artık doğaya dağlara nehirlere akım başladı... yaylara turlar çoğaldı...Tabiata dönüş bu... İşte Karadeniz bu yönden bulunmaz bir bölge ve bizler çok şanslıyız... Sleamlar .sevgiler...
|
|
|
|
|
|
b.y.n
|
|
|
|
emel sandıkçı
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #39 : Eylül 16, 2009, 10:08:39 ÖS » |
|
Hayır.Selimiye-Yanıkdağ.Ama ev tepede olduğu için hem yeşil hem de denize bakıyor.Sevgiler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
birsen yıldız nalcı
|
 |
« Yanıtla #40 : Ocak 24, 2010, 03:07:47 ÖÖ » |
|
İSTANBULA KAR GELDİ.. ACABA ÇAYELİ'NDE HAVA NASIL.. KÖYLERDE..KAR YAĞMIŞMI ACABA .. YA ÇOCUKLAR ESKİSİ GİBİ LEĞENLERLE . KAYIYORLARMI. KARLI TEPELERDEN... . .TERK ETTİK..GİTTİK....ŞİMDİLİK YAZ AYLARINDA BİR KAÇ AYLIĞINA DA OLSA GERİ DÖNDÜĞÜMÜZ, KÖYÜMÜZÜ.. KAR ...TİPİ .YAĞMUR .EVLERİN ..ÇATILARINI AKITMIŞTIR.. .. YAZ GELİNCEYE KADAR..ÖYLECE KALACAKLAR... GERİDE KALANLARA.... KÖYDE YAŞAYAN KOMŞULARIMIZA... SICAK AKDENİZDEN SELAMLAR....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 24, 2010, 01:40:23 ÖS Gönderen: birsen yıldız nalcı »
|
|
b.y.n
|
|
|
|
emelsahinkayasandıkçı
|
 |
« Yanıtla #41 : Ocak 24, 2010, 05:08:15 ÖS » |
|
Birsen hanım,geçen yaz gidemediniz sanırım.Bence tez vakit gidin.Özlemler çok bekletilmemeli.Sevgiler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
birsen yıldız nalcı
|
 |
« Yanıtla #42 : Ocak 24, 2010, 06:58:08 ÖS » |
|
Emel hanım...nerhaba.. sağık sorunları nedenıyle epey uzak kaldım..her sene üç dürt hafta gıderderdim.. Annem babam iki aydır burdalar..gundem memleket oluyor çoğunlukla.. geçen bir yılda ne çok akraba tanıdık aramızdan ayrılmış.. bunları konuşup paylaşıyoruz annemlerle...uzaklarda olup bu üzücü haberlerı alıp orda olamamak..
|
|
|
|
|
|
b.y.n
|
|
|
|
birol_kisir
|
 |
« Yanıtla #43 : Ocak 26, 2010, 11:52:50 ÖÖ » |
|
HAFTA SONU ORDAYDIM BIRSEN ABLA MALUM YENGEN VEFAT ETMIŞTI DUN SABAH YOLA CIKTIK(25.01.2010 PAZARTESI) HAVADA KAR HAVASI VARDI VE BIZIM ARDIMIZDAN KAR YAĞMIŞ VE HER TARAF KARLAR ALTINDAYDI VE KOY YOLLARINI SILDIRMIŞLERDI KIŞ KENDINI MUHTEŞEM GORKEMIYLE SUNMUŞTU COK GUZEL GORUNTULER MEYDANA GELMİŞ MANZARA GUZEL VE TABİİ Kİ ÇOCUKLARIN KARDA KAYMALARI BIZLERI BIRKEZDAHA GEÇMIŞE GOTURMUŞTU VE INSANA DERINLERDEN BİR AHHHHH DEDIRTIYOR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|