Çayeli Portal
Ocak 07, 2009, 12:02:34 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Şifre problemlerinizde "Şifremi Unuttum" seçeneği ile şifrenizi yeniden oluşturabilirsiniz.

Çayeli Derneği Yönetim Kurulu kararı gereği sitemize yaptığınız üyelik başvurularında "Kullanıcı Adı"nın ad ve soyadınız olması gerekmektedir. Ad-soyad olmayan başvurularınız kabul edilememektedir.

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  
Gönderen Konu: ŞİMDİ FORUMA KİM GELİR  (Okunma Sayısı 1369 defa)
sevilay_topraktepe
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Temmuz 04, 2008, 11:52:41 ÖS »

İLKNURUM NE ETTUN SEN BOLE SENDEDE NE CEWHERLER WARMIŞ BUNUDA ÖRENDİM İİ OLDU ANNENİ SORMA ONA KURBAN OLURUM BEN  Sırıtan  FORUMA GELREK RENK KATTIN
 Sırıtan
« Son Düzenleme: Temmuz 04, 2008, 11:59:27 ÖS Gönderen: sevilay_topraktepe » Logged

ÇAYELİ DERNEĞİ KADIN KOLU BAŞKANI
birol_kisir
Sr. Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Temmuz 07, 2008, 03:16:01 ÖS »

SEVILAY ABLA NERDESIN BUGUN FORUMU BOŞ BIRAKNISEN HAYIRDIR BAK KIM GELIR KIM GELIR DEDIN HERKES BURADA SEN YOK SUN

AŞİKLAR Derneği Yönetim Kurulu Üyesi
sevilay_topraktepe
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Temmuz 08, 2008, 12:36:46 ÖÖ »

CANIM KARDEŞİM BİROL AHADA BURDAYIM AMA ÇARŞAMBA GÜNÜ GİDİYORUM UZAKLARA  BİRAZ BOŞ BIRAKACAĞIM SİTEYİ SİTE DE ÇOK DEĞERLİ İNSANLAR WAR SEN OLESİN SİTE SİZLERE EMANET YA BU AKŞAMKİ WEDA YEMEĞİNDE GÖSTERMİŞ OLDUĞIN ÜSTÜN PENFORMANSTAN DOLAYI SENİ KUTLARIM.YEMEK BİLE YİYEMEDUN İNANKİ SENİ OLE GÖRÜNCE YEDİĞİM YEMEK ARKAMDAN AŞAĞI GİTTİ ELİNE KOLUNA SAĞLIK SAĞOL KARDEŞİM  ZOR İŞLERDE HEP WARSIN SANA WE YARDIN DİĞER GENÇLERE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HARİKA BİR AKŞAMDI KALIN SAĞLICAKLA Sırıtan Sırıtan

birol_kisir
Sr. Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Temmuz 09, 2008, 10:42:54 ÖÖ »

sevgılı sıte sakınlerı ,bu sıte herkesındır burada ınsanlaar bırbırlerıne guzellıkler ıyılıkler dostluklar,kardeşlıkler,vede burdan çayelıne guzellıkler ,hatta butun ınsanlığa hoş ğuruyu ınsanları sevmeyı amaç edınmışlerdır .....benım soyleyeceğım sıtede kendını sallayarak sıteyı ızleyen kardeşlerımedır lutfen ısmınızı saklamayın ,burda herşey şeffaftır..

yasarkamil
Full Member

Düne, Bugüne ve Yarına Birlikte Bakabilmelisin!..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Temmuz 09, 2008, 11:34:43 ÖÖ »

BİROLCUĞUM O KADAR GÜZE İFADE ETTİNKİ, "BURDA HERŞEY ŞEFFAFTIR". BU TABİR ÇOK YERDE KULLANILIR, HERKES KULLANIR, HEPİMİZ KULLANIRIZ. BURADAKİ ATMOSFERE BAKTIĞIMIZ ZAMAN, KİŞİLERİN DURUMUNA BAKTIĞIMIZ ZAMAN DAHA DA ÖNEMLİSİ YÖETİME BAKTIĞIMIZ ZAMAN BU ŞEFFALIK KENDİLİĞİNDEN OLUŞUYOR. YANİ ALTYAPI ÇOK UYGUN. CİDDİYET VAR, SAMİMİYET VAR, OBJEKTİFLİK VAR, TARAFSIZLIIK VAR, DAHA AÇIK BİR İFADEYLE KAMBUR YOK.  O BAKIMDAN SENİN SÖYLEDİĞİN "BURDA HERŞEY ŞEFFAFTIR" CÜMLESİ TAM YERİNDE BİR İFADE OLMUŞTUR. DURUM BÖYLE OLUNCA HERKES DE RAHAT OLABİLMEKTEDİR. RAHAT OLABİLEN İNSAN DA DÜŞÜNCELERİNİ TAM OLARAK, DOĞRU BİR ŞEKİLDE YANSITABİLİR. HİÇBİR ENDİŞE DUYMADAN, RAHATSIZLIK DUYMADAN. ŞEFFAF OLMAK DA ZATEN BU DEMEK DEĞİL MİDİR? ONUN İÇİN HERKES YAZSIN, EN FAZLA BİR HARF EKSİK OLUR, FAZLA OLUR. ANLAYAN ANLAR, ÖNEMLİ OLAN NİYETTİR. BURADA ÇAYELİ KONUŞUYOR...

SİÇOKELİF
birol_kisir
Sr. Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Temmuz 30, 2008, 09:22:45 ÖÖ »

guzel ulkemın guzel ılcesının guzel ınsanları nerelerdesınız ,her kım nerede olursa olsun ,tatılde olabılırsın,calışıyor olabılırsın ,ama şunu unutmayalım derneğınızın ,derneğımızın,vede guzel ılcemızın butun guzellıklerını bu sıtede paylaşalım olmaz mı.cunku guzellıkler paylaşıldıkca artar,huzunlerde paylaşıldıkca azalır sevgılı dostlar bunu unutmayalım

sevilay_topraktepe
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Ağustos 19, 2008, 08:33:34 ÖS »

ARKADAŞLAR SAKİN YANLIŞ ANLAMAYIN SİTEYE YAZI YAZANLAR TATİLDE SİTE TATİL DEĞİL Sırıtan KİMSE YOK  OFFF ÇOK ÜZÜLDÜM  YAZILARINIZI SİTE SAKİNLERİ OKUMAK İSTİYOR NERDESİNİZ GÜZEL ÇAYELİMİN GÜZEL İNSANLARI SİTE ÖKSÜZ KALMIŞ ÇABUK DÖNÜNDE SİTEMİZ ŞENLENSİN. HOŞÇAKALIN

yasarkamil
Full Member

Düne, Bugüne ve Yarına Birlikte Bakabilmelisin!..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Ağustos 19, 2008, 10:49:21 ÖS »

Ben gelirim mesela. Ben zaten buradayım. Bu ara İstanbul'dan ayrılamıyoruz. Hayırlı bir iş yaptık, gelenimiz gidenimiz oluyor. İzmir'den ve başka yerlerden. Bu yüzden "Dünya Rizeliler Günü" için Rize'ye ve "Lahana Günü" için de Çayeli'ne maalesef gidemiyoruz. Hiç olmazsa birine gitmeyi (İkincisine mesela) çok arzu etmiştim. Anlatmaya çalıştığım zorunlu nedenler İstanbul'da tuttu bizi. Sayın Sevilay Hanım "Site tatil değil" diyor. Doğrudur. Yazmak isteyen her yerden yazabilir aslında. Fakat geçen dönem çeşitli faaliyetler sonucu çok yorulanlar oldu. Şimdi enerji toplayıp yeniden daha güçlü bir şekilde dönecekler diye düşünüyorum. Bu arada görebildiğim kadarıyle İlknur Çolak ve Osman Sipahioğlu da sitede adeta av bekliyorlar!.. Bilindiği gibi iki atma türkü ustasıdır onlar. İlknur yönetici, onun kendi işinin yanında birçok işi  daha var elbette. Sipahioğlu ise hakikaten atma türküyü okutuyor diyebilirim. Biz okuduk, biraz da yazdık. Zamanı gelince gene de yazarız, okururuz. Bizim yazdıklarımız amatörce olmuştur. Yılmaz Bey ise bu türküleri çok içten yazdı. Bu konuda kendisini başarılı buluyorum. Başka yazanlar da oldu, cesurca ve yazabildikleri kadar. Herşeyin bir ilki, bir başlangıcı vardır derler. Olay budur. Giderek kaynaşılacak, zenginleşilecek. Alış veriş yapa yapa... Damlaya damlaya göl olur misali... Sevilay Hanım kızınıza dershanede ve sınavlarda başarılar diliyorum. Defilede izledik, sevimli bir kızınız var. Allah yolunu açık etsin.

Şİmdilik bu kadar. Sitede dolaşanların da sesni duyalım. Sessiz yürüyüş yapıyorlar. "Yaylalar, yaylalar" bir başlasın bakalım... Hoşça kalın.
« Son Düzenleme: Ağustos 20, 2008, 04:59:08 ÖS Gönderen: yasarkamil » Logged

SİÇOKELİF
sevilay_topraktepe
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Ağustos 20, 2008, 06:40:59 ÖS »

TEMENNİLERİNİZ İÇİN TEŞEKÜRLER EDERİM. HAYIRLI İŞİNİZ DAİM OLSUN SAĞLIKLI MUTLU GÜNLER DİLERİM İLKNUR'A ZATEN TEKLİF EDELİM BİZE ATMA  TÜRKÜ DERSİ WERSİN YENİ SEZONDA WE DÜNYA RİZELİLER GÜNÜNE GİDEMEDİK OLSUN BİZDE BURDAN KATILIRIZ DÜNYA RİZELİLER GÜNÜNE HEP DESTEK TAM DESTEK ÇAYELİNE HA AKLIMA TAKILAN BİRŞEY WAR  RİZEMİZİN SADECE GÜNEYSU İLÇESİMİ WAR BENCE ADALETLİ OLMASI İÇİN YAPILAN FAALİYETLERİ BÜTÜN İLÇELERE YAYMAK LAZIM DEĞİLMİYDİ  WE ORDAKİ WATANDAŞLARI RİZELİ SAYMIYORMUYUZ.HELE EN BÜYÜK İLÇESİ OLAN ÇAYELİNİ GÖREMEDİM FAALİYETLER İÇİNDE BUDA BENİ ÜZDÜ . DÜNYA RİZELİLER WE GÜNEYSU GÜNÜ KUTLU OLSUN Sırıtan

ilknurcolak
Administrator
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Ağustos 20, 2008, 07:31:01 ÖS »

Sevilay Abla atma türkü konusunda ben de daha ders alma aşamasındayım. Aslında atma türkü ÇAYDEF korosunu oluşturursa çalışmalarımız bir sonuca varır. canlı atma türküler atılır, siteye de görüntülerini koyarız. O zaman da gerçek türkücüler belli olur. Tabii böyle deyip kaçırmayalım kimseyi. İyi atma türkücü olmanız gerekmez, koroya koristler de gerek. Şimdi koroya kimler geliyor? Kahkaha

Bu arada Sevilay Abla Rizeliler Günü etkinliklerinde ilk günün akşamı Çayeli Kültür Merkezinde konser var. Etkinlikler Çayeli'ne kadar ulaşmış ama daha doğuya gidememiş...
« Son Düzenleme: Ağustos 20, 2008, 07:34:38 ÖS Gönderen: ilknurcolak » Logged

Çayeli Derneği Yönetim Kurulu Üyesi
sevilay_topraktepe
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Ağustos 21, 2008, 11:25:52 ÖÖ »

BEN WARIM İLKNURCUĞUM KORİSTTE OLABİLİRİM Sırıtan  BİDE ÇAYELİNİ GÖREMEDİĞİM İÇİN YAZMIŞTIM DÜNYA RİZELİLER GÜNÜNDE AMA WARMIŞ SEWİNDİM BUNA

birol_kisir
Sr. Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Ağustos 25, 2008, 11:19:26 ÖÖ »

bende varım artık cunku tatıldeen dondum yaşaasın tatılde cayelındeydım okadar ıyı geldı kı kendımı okadar rahat hıssedıyorum kı galıba bu bana uç ay ay yeter gercı gerı donmek bırazcık zor oldu ama mecburen cunku iş guç yapacak bişe yok ama oguzelım yeşilım tun renklerını derelerın bır senfonı gıbı akışını kuşların otuşunu bırakıp gelmek zor oluyor ama dedımya artık gerı dondum burdayım herkesı cok ozlemıştım cunku sızlerı sevıyorum arkadaşalarrr

birol_kisir
Sr. Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Eylül 17, 2008, 10:42:36 ÖÖ »

Forumda kı sevgılı arkadaşlar nerelerdesınız .eee tatılde bıttı daha dınamık daahaaa dınç guzel bir şekılde dınlenmiş olarak gerı donulduğune gore .nerelerdesınız..

birol_kisir
Sr. Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Ekim 08, 2008, 11:22:13 ÖÖ »

ALOOOOOOOOOOOOOO NERELERDESINIZ SEVGILI ARKADAŞLAR ,ABLALAR VEDE ABILILER, BIRKACGUNDUR FORUMDA KIMSEYI GOREMIYORUM....BAYRAM TATILI YARAMADI GALIBA ...

birol_kisir
Sr. Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Kasım 27, 2008, 11:32:24 ÖÖ »

saygıdeğer sıte yonetıcılerı,hala sıtede ısmını gızleyıpde sıteye gırenler var bunu engellemek gıbı birşey yokmu bu rahatsızlık verıcı bır şey ya ,nıye kı ısmını gızleyıpde sıteye  gırerler kı bır turlu anlam veremıyorum

Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.079 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu