Çayeli Portal
Ocak 06, 2009, 11:47:28 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Şifre problemlerinizde "Şifremi Unuttum" seçeneği ile şifrenizi yeniden oluşturabilirsiniz.

Çayeli Derneği Yönetim Kurulu kararı gereği sitemize yaptığınız üyelik başvurularında "Kullanıcı Adı"nın ad ve soyadınız olması gerekmektedir. Ad-soyad olmayan başvurularınız kabul edilememektedir.

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: İrfan Gözlerimizi Yaşarttı  (Okunma Sayısı 244 defa)
ilknurcolak
Administrator
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« : Ağustos 20, 2008, 07:26:30 ÖS »

İrfan'In Yüksekova'dan Hacettepe Tıp Fakültesine uzanan yolunu, yaşadıklarını okuyunca, dinleyince gözlerimizin yaşarmaması mümkün mü? Belki sizler de dinleyince benim gibi geçmişe uzandınız ya da gençseniz gözünüzde ışıklar oluştu. Hayat çoğumuz için zor olana ulaşma yolunda azmimizi, yürek gücümüzü ortaya koyma alanı. Çoban İrfan da bunu gösterdi. Aklıma hikaye gibi dinlediğimiz Cumhurbaşkanımız Süleyman Dmirel'in yaşam öyküsü geldi. Zaman gösterecek Çoban Süleyman ile  Çoban İrfan'ın benzerliklerini. Zaman değişiyor, yoksulluk devam ediyor, bir yanda çobanlar , kıt kanaat geçinenler hedefe ulaşmak için çalışıyor, bir yandan birileri çalıp çırpıyor, birileri gününü gün ediyor. Bizler de seçimlerimizi yaşıyoruz. Seçemediklerimizi değiştirmek bizim elimizde. Örnek olsun İrfan hepimize. Yürekten kutluyorum...

Çayeli Derneği Yönetim Kurulu Üyesi
yasarkamil
Full Member

Düne, Bugüne ve Yarına Birlikte Bakabilmelisin!..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ağustos 20, 2008, 09:34:20 ÖS »

İlknur Hanım, Hakkarili İrfan ile ilgili haberi ben de okudum. Tıp Fakültesini kazanmış. Üstelik bir kolu da sakatmış. Bu olay azmin zaferidir. Bütün gençlerimiz bu olayı çok iyi analiz etmelidir, üstünde durmalıdır. Ben yapamam, edemem, başaramam diye birşey yoktur. Bunun gibi bir sürü örnek daha vardır. Azim, hırs, akıl, benimseme, sevme, planlama, çalışmak ve başarı. Olay bu kadar açık ve basit. Bu potansiyel de hemen hemen her insanda mevcuttur. Bize düşen bunları koordine edip harekete geçirmek. İrfan'ın ailesinden Tıpta okuyan bir kardeş daha var. İrfan kendi özelliklerinin yanında onu da örnek almış elbette. Örnek alınacak kişinin mutlaka kardeş olması gerekmiyor. Herkes örnek alınabilir. Öncelikle kendnizi yönlendirmeniz gerekiyor. İnsan nerede olursa olsun, hangi makam ve mevkide bulunursa bulunsun önce sağlam bir karakter, birikim ve donanım gerekiyor. Makamlar ve maddi zenginlikler gelip geçicidir. Diğer özellikler ise hayatınız boyunca sizinle birlikte olacak, yanınızda olacak, size destek verecek, ayakta durmanızı sağlayacaktır. Hakkarili İrfan'ın haberini okuyunca aklıma bunlar geldi. İrfan'a başarılar diliyorum.

SİÇOKELİF
sevilay_topraktepe
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ağustos 21, 2008, 11:42:59 ÖÖ »

EWET YA İRFAN 5 YAŞINDAYKEN ELEKTİRİK ÇARPMASI  WE DOKTOR OLMAMASI YÜZÜNDEN SAĞ KOLUNDAN OLMUŞ WE AZMİN ELİNDEN HİÇBİRŞEY KURTULMAZ BRAWO İRFAN WE ONUN GİBİLERE BİZİM ŞEHİR ÇOCUKLARIMIZ İSE KİM HANGİ MARKAYI GİYMİŞ KİMDE İİ ARABA WAR SON SİSTEM CEP TELEFONLARI DAHA BUNUN  GİBİ KAFAYI DUMURA İTEN ŞEYLERİN PEŞİNDEN GİTMELERİ
İRFAN ÖRNEK ALINACAK KİŞİLİK KIZIMLA AYNI KONU İÇİN KONUŞTUK BANA DEDİĞİ ANNE ONUN YAPACAK BUNDAN BAŞKA BİR ALTERNATİFİ YOKTU  BİZLER HERŞEYE ÇOK KOLAY SAHİP OLUYORUZ BUNUDA SİZLER DÜŞÜNMELİSİNİZ DEDİ WE KAFAMDA SORU İŞARETİ OLUŞTURDU  HAKLIDA DEDİ DOĞRU BİZ ÇOCUKLARIMIZA KIYAMIYORUZ HER İSTEDİKLERİNİ YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ. BUDA ONLARI İYİ YÖNDE  ETKİLEMİYOR . İRFANİ İNŞALLAH ŞEHİR HAYATI  BOZMAZ WE HEP BAAŞARILARI DAİM OLUR BRAWO İRFAN

ÇAYELİ DERNEĞİ KADIN KOLU BAŞKANI
nuraycolak
Administrator
Sr. Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ağustos 22, 2008, 09:58:38 ÖÖ »

Bende kutluyorum kendisini. Onun başarısı hafife alınır bir başarı değil. Özel bir eğitim kurumunda çalışıyorum ve burada  ( hangi imkanlarla ) eğitim gören  öğrenci profili karşısında elini öpesim geliyor. Bravo....Bir kardeşi daha varmış tıp bölümünde okuyan onunda İrfan'dan farkı yok o zaman. Aynı aileden olduklarına göre aynı şartlarda okumuşlardır. İrfanı farklı kılan sadece fiziksel engeli. Ben kardeşinide kutluyorum  .. Onun için de böyle haberler yapılmışmıydı acaba? Destek olanlar olmuşmuydu? Medyada buna ilişkin bir haber göremedim. Ayrıca medyanın İrfan'ı çok sıktığını düşünüyorum. Gerekli gereksiz sorularla illede kolunun ve çoban olduğunun üstünde neden bu kadar duruyorlarki?  Ne olursa olsun o bir genç Üstelik çok aktif istediğini bilen ve istediğini elde etmek için çabalayan, gerektiğinde istemesi gerekeni isteyen bir genç. Bana yardım edin dedi. Ben ve benim gibi hazinelerin farkına varın dedi. Aslında onun hiçbirşeye ihtiyacı yok bizim ona ihtiyacımız var. O ve onun gibilere!!!!!!!. Okumaları için eksik olanlar onların eksiği değil aksine hakları. Cerrah olamayabilirsin demişler... belli mi olur ben eğitimimi bitirene kadar teknoloji belkide bir imkan yaratır...dedi Bakarmısınız kendine güvene ve ümide.....

Destek olanlara şükran borçluyuz. Eminim  reklam için peşinde bir sürü hayalet dolaşıyordur. Lütfen onu koruyun Kimseye uyma İrfan  ...... Bildiğin yolda devam et.

Çok uçuk (tuhaf veya aptalca artık ne derseniz) bir düşünce olabilir ama ne yapayım bir iki gündür (bu haberi duyduğumdan beri ) ruh haliyetim bunu gösteriyor ve paylaşmak istedim Şu an benim için Türkiyenin AB 'ne girmesinden daha önemlidir İrfan ve onun gibilerin üniversitede okuyabilmeleri.

Çok kulakları çınladı bırakalımda başarısının tadını çıkarsın:))))))
..... Yolun açık olsun........   
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.072 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu