Bende kutluyorum kendisini. Onun başarısı hafife alınır bir başarı değil. Özel bir eğitim kurumunda çalışıyorum ve burada ( hangi imkanlarla ) eğitim gören öğrenci profili karşısında elini öpesim geliyor. Bravo....Bir kardeşi daha varmış tıp bölümünde okuyan onunda İrfan'dan farkı yok o zaman. Aynı aileden olduklarına göre aynı şartlarda okumuşlardır. İrfanı farklı kılan sadece fiziksel engeli. Ben kardeşinide kutluyorum .. Onun için de böyle haberler yapılmışmıydı acaba? Destek olanlar olmuşmuydu? Medyada buna ilişkin bir haber göremedim. Ayrıca medyanın İrfan'ı çok sıktığını düşünüyorum. Gerekli gereksiz sorularla illede kolunun ve çoban olduğunun üstünde neden bu kadar duruyorlarki? Ne olursa olsun o bir genç Üstelik çok aktif istediğini bilen ve istediğini elde etmek için çabalayan, gerektiğinde istemesi gerekeni isteyen bir genç. Bana yardım edin dedi. Ben ve benim gibi hazinelerin farkına varın dedi. Aslında onun hiçbirşeye ihtiyacı yok bizim ona ihtiyacımız var. O ve onun gibilere!!!!!!!. Okumaları için eksik olanlar onların eksiği değil aksine hakları. Cerrah olamayabilirsin demişler... belli mi olur ben eğitimimi bitirene kadar teknoloji belkide bir imkan yaratır...dedi Bakarmısınız kendine güvene ve ümide.....
Destek olanlara şükran borçluyuz. Eminim reklam için peşinde bir sürü hayalet dolaşıyordur. Lütfen onu koruyun Kimseye uyma İrfan ...... Bildiğin yolda devam et.
Çok uçuk (tuhaf veya aptalca artık ne derseniz) bir düşünce olabilir ama ne yapayım bir iki gündür (bu haberi duyduğumdan beri ) ruh haliyetim bunu gösteriyor ve paylaşmak istedim Şu an benim için Türkiyenin AB 'ne girmesinden daha önemlidir İrfan ve onun gibilerin üniversitede okuyabilmeleri.
Çok kulakları çınladı bırakalımda başarısının tadını çıkarsın:))))))
..... Yolun açık olsun........