Çayeli Portal
Eylül 03, 2010, 05:17:23 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Şifre problemlerinizde "Şifremi Unuttum" seçeneği ile şifrenizi yeniden oluşturabilirsiniz.

Çayeli Derneği Yönetim Kurulu kararı gereği sitemize yaptığınız üyelik başvurularında "Kullanıcı Adı"nın ad ve soyadınız olması gerekmektedir. Ad-soyad olmayan başvurularınız kabul edilememektedir.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: çaydef spor fınallerde  (Okunma Sayısı 361 defa)
birol_kisir
Moderator
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 29, 2009, 09:05:49 ÖÖ »

Çaydef 'in Karabük ile Yaptığı Eleme Maçı Çaydef 4--Karabük 1 çaydef spor kazanmıştur ve fınallerede oynamaya hak kazanmıştır ben bu turnuvaya katılan herkesı kutluyor federasyon başkanını ve yonetım kurulunu kutluyorum turnuvada başarıları devam edeen çaydef sporumuzuda kutluyorum,veıstanbulda yaşayan butun çayelı halkınndan destek beklıyoruz bu arada da salıh kardeşıme cektığı resım ,videolar ve bızlerı yanlız bırakmadığı ıcın teşekur ederım

Çaydef Final Gruplarında
Çaydef 'in Final Grubundaki ilk rakibi Amasya. Amasya ile 05.07.2009 Pazar Günü Saat 16.00 'da Zeytinburnu Çırpıcı Spor Tesislerinde 2. Sahada oynayacağız. Çaydef 'in Final Grubundaki ikinci rakibi Ağrı. Ağrı ile 08.07.2009 Çarşamba Günü Saat 20.00 'de Zeytinburnu Çırpıcı Spor Tesislerinde 1. Sahada oynayacağız.

AŞİKLAR Derneği Yönetim Kurulu Üyesi,,memleket sevdalısı
salihterzi
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Kesmetaş Mahallesi ( Mamul )

terzi-salih@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Haziran 29, 2009, 11:44:26 ÖÖ »

Tüm Çayeli 'ni Final Maçlarına bekliyoruz.

Gelin bu coşkuyu beraber yaşayalım. Bu mutluluğu beraber tadalım.

Yerel Renkler Festivali Futbol Turnuvasında Rize 'yi Temsil eden Çaydef ( Çayeli Dernekler Federasyonu ) bütün Rizelileri final maçlarına bekliyor.

Amasya ve Ağrı ile maçlarımız var. Final grubundaki bu iki maçı alırsak Şampiyonluk maçı oynayacağız.

Bütün hemşerilerimizi yanımızda görmek istiyoruz.

Bu turnuvada, bu kadar emek veren futbolcu arkadaşlarımızı yalnız bırakmayacığınızı biliyoruz.

Futbolcu arkadaşlarımız sizden moral açısından desteklerinizi ve tezahüratlarınızı bekliyor. 

Şampiyon olalım, Çayeli 'mizin, Rize 'mizin ismini herkese bir kez daha duyuralım.

0 532 44 66 00 2
birsen yıldız nalcı
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

b.y.n
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 29, 2009, 12:10:38 ÖS »

YEREL  RENKLER FESTİVALİ FUTBOL TURNUVASINDA RİZE'Yİ TEMSİL EDEN ÇAYDEF'İ,
BU GÜNLERE GELMESİNDE EMEĞİ GEÇEN HERKESİ  KUTLUYORUM..
YOLUNUZ AÇIK OLSUN..
BAŞARILAR...
« Son Düzenleme: Haziran 29, 2009, 12:15:53 ÖS Gönderen: birsen yıldız nalcı » Kayıtlı

b.y.n
adem köse
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #3 : Haziran 29, 2009, 12:57:00 ÖS »

Çaydef ALLAH yolunuzu açık etsin

Çayeli Doğa Sporları İhtisas Klübü
salihterzi
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Kesmetaş Mahallesi ( Mamul )

terzi-salih@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Haziran 30, 2009, 04:17:18 ÖÖ »

Çayeli 'nden ne zaman döneceğim belli olmadığı için Çaydefsporun final maçlarına gelemeyebilirim.

Aklım ve Dualarım hep sizinle olacak. Şampiyon olacağımızdan hiç şüphem yok zaten.

İnşallah Çayeli 'nden erken dönerimde final maçlarını beraber seyrederiz.

Görüşmek umuduyla.

0 532 44 66 00 2
birol_kisir
Moderator
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Temmuz 06, 2009, 10:47:44 ÖÖ »

Yerel Renkler Futbol Festivali geçtiğimiz Pazar (05.06.2009)günü, Çay def- Amasya karşılaşması oynandı, maç sonucu 4–5 Çay def Spor’un mağlubiyetiyle sonuçlandı. Birincilik şansını kaybeden Çay def Spor
Üçüncülük maçına çıkacak                                                                                                                 

Yer: Zeytinburnu Çırpıcı Spor Tesisleri 1.Saha
Tarih:8 Temmuz 2009               
Saat: 20.00–21.00
Maç gunu; çarşamba
Rakip: Amasya

« Son Düzenleme: Temmuz 06, 2009, 10:58:41 ÖÖ Gönderen: birol_kisir » Kayıtlı

birol_kisir
Moderator
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Temmuz 09, 2009, 08:48:38 ÖÖ »

Yerel Renkler Festivalinde Rizeyi temsil eden Çaydef final karşılaşmaları neticesinde üçüncülük maçını       8 Temmuz 2009 Çarşamba günü saat 20.00 Ağrı Spor’la .oynadı.maça cok ıyı başlayan çaydef spor sonunu getıremedı ve ağrı spora 4-2 yenılerek turnuvaya veda etti.ama turnuva boyunca dostluğu her zaman kı on planda tutan çaydef ailesı bu turnuvada katılan diğer takımları kendısıne hayran bırakmayı başardı  ..teşekurler çaydef spor,teşekurler bızlerı yanlız bırakmayan çaydef ailesının her bır bıreyı,teşekurler çaydef genel başkanı yılmaz husrev ve çaydef genel yonetım kurulu,teşekurler emeğı gecen herkese ve çaydef spor'a ınşallah sene ye şanpıyon oluruz

.

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.075 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu