Çayeli Portal
Eylül 03, 2010, 05:17:17 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Şifre problemlerinizde "Şifremi Unuttum" seçeneği ile şifrenizi yeniden oluşturabilirsiniz.

Çayeli Derneği Yönetim Kurulu kararı gereği sitemize yaptığınız üyelik başvurularında "Kullanıcı Adı"nın ad ve soyadınız olması gerekmektedir. Ad-soyad olmayan başvurularınız kabul edilememektedir.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Şairler Vadisi Futbol Turnuvası Başladı  (Okunma Sayısı 403 defa)
birol_kisir
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 30, 2009, 10:49:58 ÖÖ »

Rize'nin Çayeli ilçesinde Şairler Vadisi Kültür Turizm Derneği tarafından gençleri ve sporseverleri birlik, beraberlik ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla vadi üzerinde bulunan mahalle ve köyler arası halı saha futbol turnuvası bugün başladı.

Şairler Halı Saha’sında yapılan turnuvanın açılış konuşmasını yapan dernek başkanı Cafer Kuru, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyerek, katılan takımlara öncelikle centilmen davranmalarını hatırlattı. Aynı yörenin insanları olduklarının unutulmamasının gerektiğini vurgulayan Başkan Kuru, “müsabakaların birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde centilmence geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Öte yandan 2 grupta mücadele edilecek turnuvanın bugün oynanan açılış maçlarında Şairlerspor, Sarısu Isırlıkspor’u 5–2 lik skorla geçti. Günün diğer maçında ise Sarısu Kasımoğluspor, Sarısu Çermanlarspor’u 7–0 mağlup etti.

İŞTE GRUPLAR VE MAÇLARIN PROGRAMLARI

A Grubu: Şairlerspor, Esendağspor, Sarısu Mahallespor, Yamaç Merkezspor, Sırtköyüspor, Sarısu Isırlıkspor

B Grubu: Sarısu Çermanlarspor, Yanıkdağ Sofuoğluspor, Yamaç Ortamahallespor, Latiflispor, İncesırt Azmanlıspor, Sarısu Kasımoğluspor

AŞİKLAR Derneği Yönetim Kurulu Üyesi,,memleket sevdalısı
vatankarakas
Moderator
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Haziran 30, 2009, 06:52:51 ÖS »

bugün 18,00/19,00 arası incesırt azmanlıspor ile yanıkdağ sofuoğluspor karşılaştı.Dostane bir havada geçen Maçı incesırt azmanlıspor 3/2 kazandı.

Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum...
birol_kisir
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 01, 2009, 09:18:25 ÖÖ »

BUTUR ETKINLIKLERIN AMACI BU OLMALI ZATEN KI TURNUVANIN DOSTHANE OLMASI DOSTCA OYNANMASI SEVINDIRICIDIR DOSTHANE GECEN TURNUVAYA KATILAN BUTUN TAKIMLARA BAŞARILAR DILIYORUZ SONUNDA DOSLUK KAZANSIN VE BUTUN ÇAYELINE FUTBOLUN DOSTCADA OYNANACAĞINI BİR KEZ DAHA GOSTERME ZAMANI TEBRIKLER BU TURNUVAYI DUZENLEYENRE

yasarkamil
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Düne, Bugüne ve Yarına Birlikte Bakabilmelisin!..

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : Temmuz 01, 2009, 10:37:17 ÖÖ »

Çayeli'mizde düzenlenen Şairler Vadisi Futbol Turnuvasına katılan bütün ekiplerimize başarılar diliyorum. Yöredeki köy ve mahallelerin gençleri bu turnuva ile daha yakından kaynaşacak ve sporun engin ahlak anlayışı ile bedenen olduğu gibi ruhen de gelişeceklerdir. Turnuva sırasında, gençliğin doğasında bulunan agresif hareketlerin aşırıya kaçmaması ve mücadele azminin, başarıya giden yoldaki kararlılık göstergelerinin önüne geçmemesi önemlidir. Her maç sonunda kazanan ve kaybeden takım oyuncuları birbirlerini mutlaka kutlamalı, el sıkışmalıdır. Böylece kazanan spor ve dostluk olacaktır. Bu vesileyle Turnuvayı düzenleyen tertip komitesini, Cafer Kuru kardeşimizi tebrik ediyorum, böyle svindirici ve güzel haberleri Çayeli'mizden sürekli duymak ve okumak istiyoruz. Şairler Deresine, Şairler Vadisine, yöredeki bütün insanlarımıza selamlar gönderiyorum. Bizler o yöreden aldığımız temel taşları ile sağlam bir şekilde ayakta duruyoruz. O yörenin herşeyine , taşına, toprağına, suyuna, havasına, mısır ekmeğine (Şimdi pek olmasa da), lahana çorbasına, can eriğine, dutuna, karayemişine, sergideki taptaze salatalığına, pekmezli beyaz kabağına, kara üzümüne, cevizine, mandalinasına ve ezeli ve ebedi yemeğimiz hamsisine selamlar olsun.

SİÇOKELİF
vatankarakas
Moderator
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Temmuz 05, 2009, 12:15:33 ÖS »

Yine maçlardan bir tanesi dun İncesirt azmanspor-LAtiflispor arasında gerçekleşti.Oldukça çekişmeli geçen maçın galibi  2/1 lik bir skorla İncesirt azmanlıspor oldu.(benum takumum ) Gülümseme
« Son Düzenleme: Temmuz 06, 2009, 08:50:09 ÖÖ Gönderen: vatankarakas » Kayıtlı

Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum...
birol_kisir
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Temmuz 17, 2009, 08:05:57 ÖÖ »

Şairler Vadisi Kültür Turizm Derneği tarafından organize edilen Halı Saha Futbol Turnuvasında gruplarda ilk 4 sırada yer alan takımlar çeyrek finalde karşılaştı. Çeyrek final maçları oynandı, maçlar sonunda sonuçlar, gol krallığı ve yarı final fikstürü şu şekilde şöyle oluştu.

ESENDAĞSPOR: 8 YAMAÇ ORTAMAHALLESPOR: 2

İNCESIRT AZMANLISPOR: 6 YAMAÇ MERKEZSPOR: 0

YANIKDAĞ SOFUOĞLUSPOR: 9 SARISU ISIRLIKSPOR: 1

LATİFLİSPOR: 5 SIRTKÖYÜSPOR: 1

YARI FİNAL MAÇLARI

17.07.2009 SAAT: 18–19 (ESENDAĞSPOR-LATİFLİSPOR)

17.07.2009 SAAT: 19–20 (İNCESIRT AZMANLISPOR- YANIKDAĞ SOFUOĞLUSPOR)

GOL KRALLIĞI

ZAFER SOFU(YANIKDAĞ SOFUOĞLUSPOR) 18 GOL

MEVLÜT ÖZTÜRK(İNCESIRT AZMANLISPOR) 17 GOL

NECATİ KURU(SARISU KASIMOĞLUSPOR) 17 GOL

nuraycolak
Administrator
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Temmuz 17, 2009, 08:46:00 ÖÖ »

Hak eden kazansın......
birol_kisir
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Temmuz 20, 2009, 08:01:28 ÖÖ »

Şairler Vadisi Kültür Turizm Derneği tarafından organize edilen Halı Saha Futbol Turnuvasında finalin adı Yanıkdağ Sofuoğluspor ile Esendağspor oldu. Final maçı 21 Temmuz 2009 Salı günü saat 20.00 de Çay TV den ve sitemizden naklen yayınlanacak.

birol_kisir
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Temmuz 22, 2009, 08:17:47 ÖÖ »

Şairler Vadisi Kültür Turizm Derneği tarafından organize edilen halısaha futbol turnuvasında final maçında Yanıkdağ Sofuoğluspor'u 5-2 yenen Esendağspor şampiyon oldu.

« Son Düzenleme: Temmuz 22, 2009, 08:26:33 ÖÖ Gönderen: pinaryuksel » Kayıtlı

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.103 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu