Çayeli Portal
Eylül 03, 2010, 05:19:47 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Şifre problemlerinizde "Şifremi Unuttum" seçeneği ile şifrenizi yeniden oluşturabilirsiniz.

Çayeli Derneği Yönetim Kurulu kararı gereği sitemize yaptığınız üyelik başvurularında "Kullanıcı Adı"nın ad ve soyadınız olması gerekmektedir. Ad-soyad olmayan başvurularınız kabul edilememektedir.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: LÜTFEN OKUYUNUZ  (Okunma Sayısı 175 defa)
emel sandıkçı
Ziyaretçi
« : Temmuz 01, 2009, 08:06:49 ÖS »

Lütfen okuyunuz.Yakında SBS sonuçları açıklanacak.Bu yazıyı okuyan anne ve babalar çocuklarınıza iyi yaklaşın.Az ya da çok ne şekilde çalışırlarsa çalışsınlar hepsi yorgun düştüler.Sonuçlar açıklanınca sitem etmeyiniz.Mevcut eğitim sistemimiz bozuktur.Şimdi üniversiteye girişte de sınavlar çoğalacak.Tabii ki dershane sahiplerinin cebi şişecek bu durumda.Sizin de kafanız.3 İLE 5 5 sene ilköğretim,4 sene de üniversite kursu.Çocuklar perişan siz perişan.Dizilerde bile sokuşturuyorlar.Bir kaç saate sığarmıymış.Sığmaz tabii.Çünkü cepleri dolmaz bazılarının.Ayrıca O YÜKSEK PUANLI anadolu liselerini bitirenlerin hepsi üniversite sınavında başarılı olmuyor.Giden paralar ve sinirler.Üniversite bitirenlerin de durumu ortada.Eğitim sistemimize kökten çareler gerek.Cepten çareler değil.Öğretmen arkadaşlar lütfen duyarlı davransınlar.Mesleki  sorumlulukları bir yana kendi çocukları da bu düzenin içinde.Hani bir reklam vardı eskiden.YÖNETİCİMİZ UYUYOR MU diye.ÖĞRETMENLERİMİZ,kutsal varlıklarımız,UYUYOR MUSUNUZ?İş işten geçiyor.
emel sandıkçı
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Temmuz 13, 2009, 08:35:40 ÖÖ »

Sonuçlar açıklanmaya başlandı.Anneler ve babalar çocuklarımız değerlidir kaç puan alırlarsa alsınlar.
emel sandıkçı
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Ağustos 01, 2009, 02:09:16 ÖS »

Okunma sayısına bakınca kendin söyle kendin işit durmunda değilim sanırım.Dün sbs 7.sınıf sonuçları açıklandı.Benim oğlum da 7.sınıftı.Geçen sene ile aynı puanı aldı sayılır.Bu sene gerçi sorular daha zordu.Asıl amacım benim bu konudaki ilk yazımı tekrar okumanız.Çocukarımız bizim için çok değerlidir.Lütfen puan kaygısına düşüp üzmeyelim.Olumsuz bakış sonraki seneyi daha da olumsuz etkiler.Güven verelim.Ana sayfada makalelerde BEDEL adlı yazıyla bir giriş yaptım..Devamı nasıl olduysa geldi bir şekilde.Hepimiz karşılıklı,iyi niyetli bir kültür alışverişi içindeyiz.Devamını diliyorum
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.065 Saniyede 13 Sorgu ile Oluşturuldu