|
|
|
vatankarakas
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 02, 2009, 11:58:19 ÖÖ » |
|
Kutlarım ilknur.Hayat boyu başarılar dilerim.Zaten sendeki bu azim ve gayretle aksi bişiy beklenmezdi.Ayrıca çolak ailesinide kutlarım.Çayeline böylesine hayırlı bir evlat yetiştirdikleri için 
|
|
|
|
|
|
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum...
|
|
|
|
pinaryuksel
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 02, 2009, 12:29:04 ÖS » |
|
İlknur ablacım tebrik ediyorum seni... Zorlu bir maratonu daha başarı ile bitirdi (aksini düşünmediğimi kendi adıma belirtmek isterim)  Hayatın boyunca başarılarının devamını diliyorum... Kocaman öpüyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
birsen yıldız nalcı
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 02, 2009, 12:48:35 ÖS » |
|
Sevgili İlknur... Sizin ve ailenizin adına çok sevindirici bir sonuç.. Gurur verici... Çayeli'nin başarılı insanlaranın arasında ,kariyer yapmış bir kadın olarak sizde , bende varım diyenlerdensiniz... Yıllar önce sayın Zeliha Şerifoğlu hocamız bu konuda Çayeli'nde kadınlarımza başarısı , eğitimi ve kişiği ile öncülük edenlerin başında gelenlerdendi. Bizlere yol açan; Değerli öğretmenimiz Zeliha Şerifoğlu'na saygılarımı gönderiyorum.. Ve İLKNUR ÇOLAK yolunuz açık ve aydınlık olsun... Sevgilerimle....
|
|
|
|
|
|
b.y.n
|
|
|
|
birol_kisir
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 02, 2009, 02:29:13 ÖS » |
|
İLKNUR KENDI ADINA SEVINDIM BAŞARILARININ DEVAMINI DILERIM ZATEN BAŞARILI BIR YAŞANTIN VAR DEVAMINI BEKLERIZ ARTIK
|
|
|
|
|
|
AŞİKLAR Derneği Yönetim Kurulu Üyesi,,memleket sevdalısı
|
|
|
|
emel sandıkçı
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 02, 2009, 07:22:07 ÖS » |
|
ZSEVGİLİ İLKNUR SEN DAİMA İNSANLIK YOLUNDASIN.BAŞARILARIN DA ARTILARIN.DEVAMINI DİLİYORUM.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ilknurcolak
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 02, 2009, 07:51:11 ÖS » |
|
Merhabalar, Hayatta çalışırız bazen karşıllığında bir tebessüm, bazen bir alkış, bazen tatlı bir söz, bazen de bir belge alırız. Olumsuzları bir yana bıraktığımızda... Bugün bir süredir üzerinde çalıştığım doktora tezim kabul edildi ve bir ünvan aldım. Dünden bugüne bilgiye ulaşma, öğrenme ve uygulama yönünde bir mücadelem oldu. Bu mücadele de beni bu aşamalara getirdi. Çayeli'nde doğan kızın hayalleri vardı, bir kısmına ulaştı, bir kısmını hayal bile edemezdi, herkes gibi... Yaşıyorum ve yaşadıkça hayatımda hep ileriye doğru atım atmaya çalışacağım ailem, arkadaşlarım, dostlarımla birlikte... Umarım insanlığa faydalı olma yolunda olan mücadelemizde hep beraber oluruz... Çok çok teşekkür ediyorum biraz utangaç, biraz sevinçli bir edayla... Çayelili örnek alabileceğimiz pek çok başarılı kişiler var, kadınlar var... Onların yolunda görüldüğüm için de ayrıca teşekkürler... Kürsü konusuna gelince... Her an herşey olabilir:) Yeniden gözden geçirme, planlamaya başlayacağım... Kimbilir:)) Ben zaten hiçbir zaman sadece kimya mühendisi olmadım, olamam da... Elim kolum bir yerlerde olacaktır... Sevgiler...
|
|
|
|
|
|
İnsanlığa faydası olan her işte gönüllü
|
|
|
|
yasarkamil
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 03, 2009, 12:46:51 ÖS » |
|
Tebrikler İlknur Çolak. Daha doğrusu Dr.İlknur Çolak. Hayatınızdaki adımlarınızı hep sağlam ve ölçülü bir şekilde attığınızda varılacak sonuçlar daima başarıdır. Siz bunu yaptınız ve sonuca ulaştınız. Tabiiki bu yürüyüşler bitmeyecektir, bitmez... Bütün Çayel'liler gibi ben de sizinle gurur duyuyorum. Yolunuzun açık olduğunu bilerek bundan sonra da birçok başarıya imza atacağınızdan eminim. Eşimle birlikte Çaydef'te sizinle ilk tanıştığımda sizdeki İLKNUR'u farkedip "Bu kızın istikbali parlak olacak" sezgisine varmıştım. Daha sonraki olaylar da bu hipotezi hep doğrular nitelikte gelişti. Bu başarı ile İçtenliğin, planlamanın, özverinin, inceliğin, takipçiliğin, dikkatin ve çalışmanın insanları nerelere ulaştırabileceğinin örneğini verdiniz. Büyük işler daima cesaret ve yürek işidir. Siz bunu başardınız. Böylece Çayeli'li kızlarımızın ve bayanlarımızın da yolunu açmış oldunuz. Tekrar kutluyorum, başarılarınızın devamını diliyorum.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 03, 2009, 12:54:25 ÖS Gönderen: yasarkamil »
|
|
SİÇOKELİF
|
|
|
|
hakanbeyaz
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 05, 2009, 06:37:39 ÖS » |
|
ilknur abla; Açtığın yolda gösterdiğin hedefe ....  ) tebrikler hocam
|
|
|
|
|
|
Önce ÇAYELİ!!! 
|
|
|
|
ilknurcolak
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 08, 2009, 09:34:15 ÖÖ » |
|
Biraz teşşekür de geç kaldım, yoğunluktan... Yaşar Bey çok çok teşekkürler. Ben de sizin için dernekte olması gereken kişilerden diye düşünmüştüm. Bu dileğim kısa sürede gerçekleştiği için de çok mutluyum. İnşallah birlikte güzel işler yapacağız...
Hakan sana da teşekkürler... Yollar da dikenler de var ama gülleri görmek herşeye değiyor... Daha yapacak çok işimiz var...
|
|
|
|
|
|
İnsanlığa faydası olan her işte gönüllü
|
|
|
semrakesepara
Newbie
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 10, 2009, 03:02:58 ÖS » |
|
TEBRİKLER HOCAM. BAŞARILARINIZ DEVAMI DİLERİM..
|
|
|
|
|
|
esselamun aleyküm
|
|
|
|