Çayeli Portal
Eylül 10, 2010, 09:45:27 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Şifre problemlerinizde "Şifremi Unuttum" seçeneği ile şifrenizi yeniden oluşturabilirsiniz.

Çayeli Derneği Yönetim Kurulu kararı gereği sitemize yaptığınız üyelik başvurularında "Kullanıcı Adı"nın ad ve soyadınız olması gerekmektedir. Ad-soyad olmayan başvurularınız kabul edilememektedir.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 [3]
  Yazdır  
Gönderen Konu: AB Proje Grubu  (Okunma Sayısı 2554 defa)
yasarkamil
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Düne, Bugüne ve Yarına Birlikte Bakabilmelisin!..

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #30 : Ekim 12, 2009, 09:29:05 ÖÖ »

Çaydef AB Proje Grubu ciddi ve önemli işler yapmanın, başarmanın heyecanı ile çalışıyor. Ben buna gözlerimle şahit oldum. Çayeli'lilerin yararına olabilecek fırsatları nasıl değerlendirebiliriz, ne şekilde hayata geçirebiliriz düşüncesine kafa yoruyorlar. Bu konuda çalışan arkadaşları yakından tanıdığım için mutlaka iyi sonuçlar alınacağına gönülden inanıyorum. Birinci proje teslim edildi. Şimdi ikinci, üçüncü projeler üzerinde çalışılıyor. Çaydef'te ilk defa gerçekleşen bu gelişmeler çok sevindiricidir. Bu konularda Sayın Reşat Sarı Beyi dinlerken gerçekten büyük memnuniyet duyuyorum. Olaylara doğru, analitik bakışı ve sonuca giden yolda emin adımlarla yaklaşımı bu konuda görev alanlara da güven vermektedir. İleride eğitim alanında bu konu ile ilgili surpriz gelişmeler olabileceğini gözlemledim. Yürümek isteyenler için yollar daima açıktır. Başarılar diliyorum.

SİÇOKELİF
birol_kisir
Moderator
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Ekim 12, 2009, 02:52:28 ÖS »

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKURLER, ÇAYDEFIN AMAÇI DAİMA EN İYİ  YAKALAMAKTİR

AŞİKLAR Derneği Yönetim Kurulu Üyesi,,memleket sevdalısı
ilknurcolak
Administrator
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Ekim 13, 2009, 09:55:48 ÖÖ »

Hazırlamakta olduğumuz proje için önerisi olanlar forumda veya e posta ile bizlerle paylaşabilir. İstanbul 2010 Kültür Başkenti olurken Çaydef'te ne tür etkinlikler yapılmasını önerirsiniz? Kimlerle ortaklık yapabiliriz? (Yurtiçi-yurtdışı)

İnsanlığa faydası olan her işte gönüllü
ilknurcolak
Administrator
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Ekim 23, 2009, 01:44:45 ÖS »

Proje grubu olarak çalışmalarımızı 25.Ekim Pazar günü yapacağız. Projeyle ilgili bilgilendirme toplantımızsa 25 Ekim 2009 Pazar günü saat 18:00 da Çaydef Merkezinde yapılacaktır. Çalışmalar konusunda bilgi edinmek veya fikirlerini paylaşmak isteyenleri bekliyoruz...

ilknurcolak
Administrator
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Kasım 04, 2009, 01:20:37 ÖS »

Uzm Psk Asuman Güner, TRT Trabzon Radyosu Program yapımcısı arkadaşımız Özgül Yanar ve sosyolog arkadaşımızın katılımıyla grubumuz artık daha güçlü...

ilknurcolak
Administrator
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Nisan 05, 2010, 02:54:30 ÖS »

Merhabalar,

"Nerde kalmıştık?" deyip bir değerlendirme yapalım mı? Hem de yeni çalışma alanımızı görmüş olursunuz. Bundan sonra yapacağımız projeleri de konuşuruz. Daha küçük gruplarla yapabileceğimiz gençlik projeleri ve MFİB tarafından en son duyurulan mikro hibeyle ilgili konuşabiliriz. Sizlerden gelen önerileri de toplantıda değerlendirmiş oluruz.

Ekibe katılmak isteyen arkadaşlarınızı da davet edebilirsiniz.

08.04 veya 09.04.2010 saat 19:00 sizler için uygun mudur? Öneriniz olan farklı günler var ise paylaşabilirsiniz.

Görüşmek üzere...

İlknur

ilknurcolak
Administrator
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Nisan 07, 2010, 09:48:50 ÖÖ »

Toplantımızı önümüzdeki hafta gerçekleştireceğiz. Gün ve saati duyuracağız...

ilknurcolak
Administrator
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Nisan 20, 2010, 07:16:47 ÖS »

23. Nisan 2010 cuma akşamı saat 19:00 da dernek merkezimizde projeleri konuşmak üzere toplanıyoruz. Katılmak isteyen herkesi bekliyoruz...
« Son Düzenleme: Nisan 21, 2010, 06:23:55 ÖS Gönderen: ilknurcolak » Kayıtlı

ilkerGirit
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site E-Posta
« Yanıtla #38 : Nisan 21, 2010, 11:12:01 ÖS »

Derneğe, öğlen-öğleden sonra gelebilecek var mı acaba, ben de orada olabilirim 19.00'dan önce  Göz kırpan
ilknurcolak
Administrator
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Nisan 22, 2010, 07:56:43 ÖÖ »

Bir kaç arkadaş daha erken gelecek. Ben de erken gelirim.
MFİB "kültür" başlıklı yeni bir hibe duyurusu daha yayınladı. Kent kültürü de içeriğinde var. Şu anda açık olup başvurabileceğimiz başlıklar üçe çıkmış oldu.
Gruba yeni katılacak arkadaşlar www.mfib.gov.tr www.abgs.gov.tr www.stgm.org.tr adreslerinden duyuruları ve proje rehberlerini inceleyebilirler.

ilknurcolak
Administrator
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : Nisan 24, 2010, 11:26:34 ÖÖ »

Projelerimizle ilgili ön çalışmaları yaptık ve hazırlamaya başladık. 3-4 proje önerisini kısa sürede bitirip göndereceğiz... Çalışmalarımıza katılanlara teşekkürlerimizi sunarız...

ilknurcolak
Administrator
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : Nisan 30, 2010, 03:32:08 ÖS »

Sorunlarımız… Sorunlarımızı çözmek için geliştirebileceğimiz projeler… Çayelimizin ve ülkemizin yaşadığı sorunları çözmede hazırlayacağımız projelerde kullanabileceğimiz fonlardan biri de AB fonları…
AB projeleri hazırlamak üzere Şairler Deresi Derneği’nde başlattığımız çalışmalarımız sürmektedir. “Genç İstihdamının Desteklenmesi” Hibe Başvurusu için hazırladığımı projenin sonuçlarını beklemekteyiz. Proje grubumuzun çalışmaları ile Şairler Deresi Derneği için proje hazırlamanın yanı sıra diğer derneklerimiz, vakıflarımız, kurum ve kuruluşlarımızla ortaklaşa projeler hazırlamak hedeflerimiz arasındadır. Çayeli Gençlik Derneği ile ortak proje hazırlama çalışmalarımız devam etmektedir.
 İlçemizin ihtiyaç duyduğu projeleri hazırlamada etkin olmayı amaçlarken proje fikri geliştirebilen, hazırlayabilen, uygulayabilen arkadaşlarımızla grubumuz her geçen gün daha etkin olacaktır. Sizler de proje hazırlama çalışmalarımıza katılmak isterseniz, bizlere ulaşın birlikte çalışalım… Tecrübem, bilgim yok fakat proje fikri geliştirebilirim diyorsanız başvurudan vazgeçmeyin birlikte çalışarak başarabiliriz.
Grubumuza katılmak için başvurularınızı sairlerderesi@gmail.com adresine yapabilirsiniz. Başvurunuzun ardından proje hazırlama toplantılarına davet edileceksiniz. Birlikte çalışmak dileğiyle…
Şairler Deresi Derneği Proje Grubu

Sayfa: 1 2 [3]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.079 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu